Élvezze a (virtuálisan) sportos nyarat

20 augusztus 2020

A sportos nyár élvezete egy kicsit trükkösebb idén, a folyamatban lévő világjárvány következtében lemondott és elhalasztott események miatt. Olyan világszerte ismert események, mint az EURO 2020 és Wimbledon akár átnyúlhatnak 2021-re is, de még mindig számos lehetőség adódik a sport nyári tervekbe történő beillesztésére. A legszebb klasszikus pillanatok megtalálásának tippjeitől kezdve, a legfrissebb eredményeket tartalmazó online eszközökig, azért vagyunk, hogy mozgásban tartsuk a dolgokat a nyári sportokkal.

Élje át újra a klasszikus pillanatokat

Miközben valószínűleg hiányzik az izgalom, hogy kedvenc sportolóinkat élőben láthassuk, sok vezető szervezet megnyitotta online archívumát, hogy újra átélhessük a történelmi pillanatokat. Akár újra akarja indítani a barátokkal a világbajnokság legmegosztóbb pillanatairól szóló vitát (emlékszik még „Isten kezére”?), vagy akár a családját akarja elégedetté tenni a legjobb olimpiai nyitóünnepségekkel, íme, néhány a legjobb látogatható oldalak közül:

  • FIFA TV –hivatalos YouTube csatorna a labdarúgás legszebb klasszikus pillanataival
  • Olympic Channel –hivatalos élő közvetítés az elmúlt olimpiák legfontosabb eseményeivel
  • PGA Tour –dedikált YouTube csatorna a golf legfontosabb eseményeivel

Legyen naprakész

A zártkapus sportesemények bevezetésével, ideértve a közelgő UEFA Bajnokok Ligáját, sok online eszköz áll rendelkezésre a legfrissebb hírekkel és eredményekkel. A Twitter Topics remek módja az események valós időben történő követésének, és még azt a rugalmasságot is nyújtja, hogy csak a kiválasztott sport frissítéseit mutatja. Olyan fantasztikus alkalmazások is léteznek, mint a Bleacher Report és a LiveScore, amelyek hasznos digitális listát biztosítanak a legújabb mérkőzésekhez.

Gondolja újra a sporteseményeket

Mi lenne, ha saját sport emlékeket készítene? A sport világának ikonikus pillanatait még soha sem volt ilyen egyszerű újraalkotni. Ha ön lelkes gamer, akkor az olyan címek, mint a FIFA 20 és a Madden NFL 20 biztosítják, hogy klasszikus csapat ütközeteket játszhasson le a kanapé kényelméből. Ha kreatívnak érzi magát, vegye magához okostelefonját, keressen egy biztonságos, nyitott teret, ahol olyan kihívás elé állíthatja magát, amit megoszthat a barátaival, vagy akár készítsen paródiát kedvenc sportos pillanataiból!

Sportosan tartjuk a műholdakat

Tudta, hogy a legfontosabb sporteseményekhez professzionális, szélessávú műholdas támogatást nyújtunk? Professzionális műholdas szolgáltatásaink összekapcsolják a sportokat, lefedve mindent kezdve a nemzeti kézilabda és röplabdabajnokságtól Olaszországban, egészen a krikettig az Egyesült Királyságban. Legutóbb Anglia és Wales Krikett Szövetségét láttuk el automatikus antenna rendszerekkel a hölgyek krikett versenyének interneten történő közvetítéséhez. Ez egy ideális megoldás ehhez a versenysorozathoz, mivel a rendszert könnyű beállítani, nincs szükség meglévő infrastruktúrára, és ezt támogatja az ún. pay-as-you-go megoldásunk, tehát a műsorsugárzók csak az általuk használt időért és adatokért fizetnek.

Az idei nyár sportfókusza kissé különböző lehet, de ez nem kell, hogy megakadályozza Önt abban, hogy újra megnézze a múlt pillanatait vagy, hogy létrehozza saját emlékeit, amelyeket aztán online megoszthat.