Üzleti tudnivalók

Az üzleti felhasználók számára milyen előnyei vannak a Pro díjcsomagnak?
A három fő előny vállalkozása számára:

(i) az Ön üzleti igényeihez igazodó bőséges adatforgalom, valamint lehetőség adatforgalom-gyorsítók használatára váratlan csúcsterhelések esetén;

(Ii) a műholdas széles sávú rendszeren keresztüli távoli CCTV-felügyelethez nyitott portokra van szükség, amelyek csak a Pro díjcsomagokban találhatók meg; és

(iii) virtuális magánhálózathoz (VPN) is kapcsolódhat, amely a magánhálózatok elérésének biztonságos módja, és nyilvános hálózatokon keresztül távolról oszthat meg adatokat. Ehhez statikus IP-címre van szükség, amely csak a Pro díjcsomagokhoz jár.

Javasoljuk, hogy üzleti igényeit egyeztesse ügyfélszolgálati csapatunkkal, akik segítenek kiválasztani a vállalkozása számára legmegfelelőbb díjcsomagot.

Vannak-e olyan korlátozásai a bigblu széles sávú internetkapcsolatnak, amelyekről tudnom kell?
Nagyon kevés, hiszen versenytársainktól eltérően csomagjaink közvetlen kapcsolatot tesznek lehetővé az Apple™, Linux™, Unix™ és Windows™ operációs rendszerekkel. Érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy a műholdas technológia bizonyos alkalmazásokhoz csak korlátozott mértékben alkalmas. Ha egy nélkülözhetetlen alkalmazást, feladatot vagy protokollt a bigblu műholdas széles sávú végponton keresztül szeretne futtatni, akkor a megrendelés előtt mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal.

Miután megismertük az igényeit, meg tudjuk mondani, hogy számíthat-e teljesítményproblémákra vagy korlátozó tényezőkre. Ezután konkrét javaslatokkal szolgálunk, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a bigblu széles sávú kapcsolatból.

A másik lehetőség, és talán ez a legjobb megoldás, hogy a megrendelés előtt élőben teszteli a futtatni kívánt alkalmazást. Ezt úgy teheti meg, hogy ellátogat helyi viszonteladóink egyikéhez vagy a Bicester mellett található központunkba az Egyesült Királyságban (közvetlenül az M40-es út mellett a 9. csomópontnál), és ingyenes bemutatót kér a vásárlás előtt.

Mi az, amire a bigblu műholdas széles sávú csomagjai nem alkalmasak?

  • Egyes távvezérlési szoftverek, mivel a műholdas széles sávú kapcsolat kiválóan alkalmas kis számú nagyon nagy méretű fájl átvitelére, de a rendkívül nagy mennyiségű fájlt vagy tranzakciót kevésbé hatékonyan kezeli.
  • Nagy felfelé irányuló forgalom, például webhely vagy FTP-tárhely üzemeltetése.
  • Az IP-Sec VPN-alkalmazások speciális útválasztással és kiegészítő hardverekkel futtathatók. Ugyanakkor az alternatív protokollok, például az SSL, SSH és UDP, kiválóan működnek.
  • Valós idejű online játékok (műholdas kapcsolattal általában nem ajánlott).

Hatással van-e a műholdas kapcsolatra jellemző „késleltetés” a mindennapi üzletmenetre?
Röviden: nem. Részletesebben: a legmodernebb gyorsítási technológiát alkalmazzuk, beleértve az adatok előzetes betöltésével működő beépített teljesítményjavító proxyt (PEP). Ez a technológia felgyorsítja a böngészést és a letöltéseket, lehetővé téve az eszközök zökkenőmentes működését és a zavartalan munkát.

Problémát jelent-e a rossz időjárás?
Az őszinte válasz: az időjárás valóban negatív hatással lehet a jelre. De az időjárásnak ehhez tényleg szélsőségesnek kell lennie, és ez kezdetben a rendszer lassulását okozza. Fontos megjegyezni, hogy a KA Sat rendelkezésre állása 99,5%, ami jobb, mint szinte az összes vezetékes szolgáltatásé.