Panaszkezelés

Ha Ön szerint hibát követtünk el, és panaszt szeretne tenni, számíthat arra, hogy panaszát komolyan vesszük. Ez a dokumentum azt ismerteti, milyen intézkedéseket teszünk az ügy rendezése érdekében.
Panaszát telefonon, e-mailben, internetes űrlapon vagy levélben is benyújthatja az alábbi elérhetőségeken.

1. lépés

Forduljon panaszával az ügyfélszolgálathoz. Ezt megteheti telefonon, e-mailben vagy levélben, illetve a kapcsolatfelvételi oldalunkon található internetes űrlapon keresztül is.
Munkatársunk bekéri a panaszával és a megoldással kapcsolatos releváns információkat.
Az ügyfélszolgálat célja, hogy a problémát közvetlenül Önnel együttműködve oldják meg, lehetőleg már az első telefonhívás során, vagy e-mailben benyújtott panasz esetén 5 napon belül. Ha nem tudják elhárítani a problémát, akkor a panaszt belsőleg a csoport vezetőjének továbbítják további intézkedés céljából.

2. lépés

Ha a csapat vezetője éppen nem érhető el, akkor 3 munkanapon belül megpróbálják felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy megoldást találjanak a problémára. Ha telefonon nem érik el Önt, írásban veszik fel a kapcsolatot, felvázolva megállapításaikat és azt, hogy mit tehetnek a probléma megoldása érdekében.

3. lépés

Azokban a ritka esetekben, amikor a felterjesztést követően sem sikerül megoldást találni, lehetősége van arra, hogy panaszát a részlegvezetőhöz továbbítsa felülvizsgálat céljából. A részlegvezető 10 munkanapon belül megküldi a végleges írásbeli választ, valamint az esetleges új intézkedési javaslatokat.