ÜZLETI MŰHOLDAS SZÉLESSÁVÚ INTERNET

Mi azokhoz a vállalkozásokhoz is elvisszük az internetet, akikhez mások nem képesek. Több mint 10 éve biztosítunk internet elérést azokon a területeken, amelyek a legnagyobb szolgáltatók hálózatán kívülre esnek, ezzel pedig biztosítjuk az internetkapcsolat, azaz a működés lehetőségét. A vidéki kisboltoktól kezdve a távoli helyeken telepített napelem parkokig a bigblu minden vállalkozásnak segít, hogy elérhesse céljait. Nem ismerjük a lehetetlent!

Küldetésünk, hogy támogassuk a vállalkozások zökkenőmentes működését. Bármilyen üzleti igényről is legyen szó, vagy ha csak egyszerűen a helyi szolgáltatók nem képesek internet elérést biztosítani, a bigblu elhozza a megbízható és rugalmas hálózati kapcsolódás lehetőségét. Mivel a bigblu egész Európában jelen van, a több országban tevékenykedő vállalkozások számára egyetlen internetszolgáltatóként biztosítjuk a teljes lefedettséget, így egy helyen érhető el minden, ami az ügyintézéshez és számlázáshoz kapcsolódik.

Egyedi Üzleti Csomagok

Az üzleti előfizetési díjcsomagjaink mellett az egyedi igényeket egyedi megoldásokkal szolgáljuk ki. Akár 50 Mbps letöltési és 10 Mbps feltöltési sebességet, így biztosan megtaláljuk a vállalkozásod számára legoptimálisabb megoldást.

A VPN használat támogatása mellett igény szerint, kérésre dedikált 10 Mbps Simplex vagy Duplex kapcsolattal is szolgálunk.

Kérj ajánlatot a 06 72 510 659 telefonszámon, és szakértő kollégáink segítenek megtalálni a vállalkozásod számára legjobb megoldást.

Mindegyik üzleti szélessávú előfizetés tartalmaz egy statikus IP címet is, továbbiak pedig külön megvásárolhatóak.

Az üzleti előfizetők elsőbbséget élveznek a többi felhasználóval szemben a hálózaton, így garantáltan a lehető leggyorsabb szélessávú kapcsolódást nyújtjuk a számodra.

Miért minket válassz?

Országos lefedettség

Országos lefedettség

Bárhová elvisszük a netet – oda is, ahová mások nem érnek el

Helyi szakemberek

Helyi szakemberek

Szakképzett helyi partnereink segítenek a telepítés és a használat során

Széles körű tapasztalat

Széles körű tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalat a szupergyors szélessávú internetszolgáltatásban világszerte.