MŰHOLDAS SZÉLESSÁVÚ INTERNET

A műholdas szélessávú internetről

A műholdas szélessávú internet már nem olyan, mint régen. Az új technológiáknak köszönhetően a bigblu minden eddiginél nagyobb sebességet, kedvezőbb díjakat és nagyobb adatforgalmat képes biztosítani. Így ma már a műholdas kapcsolat jelenti az ideális megoldást azokon a területeken, ahol az optikai vagy mobil szélessávú hálózat nem áll rendelkezésre, illetve lassú és megbízhatatlan.

Minden csomagunkat korlátlan adatforgalommal kínáljuk, kezdeti induló eszközköltségek nélkül, és szupergyors sebességgel. A 100%-os lefedettség pedig azt jelenti, hogy a bigblu ott is szolgáltat, ahol mások nem.

Sebesség és hálózati torlódás

Más műholdas szolgáltatókkal ellentétben mi garantáljuk, hogy az internetkapcsolatod akkor sem fog megszakadni, ha elhasználtad az elsőbbségi adatforgalmadat, sőt a sebesség sem fog csökkenni.

Ez azt jelenti, hogy ha a hálózat nem leterhelt, akkor a szolgáltatás mindig maximális sebességen áll rendelkezésre. A hálózat magas terheltsége esetén a szolgáltatás sebessége csökkenhet. A weboldalak és a videók ilyenkor a szokásosnál lassabban reagálhatnak és töltődhetnek be.

Korlátlan adatforgalom és a tisztességes használatra vonatkozó előírások

A műholdas hálózat lenyűgöző technológia, amellyel azok is élvezhetik a szupergyors szélessávú kapcsolatot, akik más módon nem jutnak internethez. Mint minden szélessávú technológia esetében, itt is véges a rendelkezésre álló sávszélesség, ezért annak érdekében, hogy minden ügyfelünk megfelelő mennyiségű adathoz jusson, és élvezhesse a nagy sebesség előnyeit, a  tisztességes felhasználásra vonatkozó irányelveket vezettünk be, amely részét képezi a velünk aláírt szerződésnek.

Azon ügyfeleinknél, akik egy adott hónapban, kiemelkedően magas adatforgalmat bonyolítanak, sebesség szabályozást érvényesíthetünk, amennyiben a hálózat terheltté válna az adott földrajzi területen.

Minden csomagunknál garantált:

  • Stabil internetkapcsolat
  • Maximális lefedettség
  • Ingyenes ügyfélszolgálati támogatás
  • Árgarancia

Miért minket válassz?

Országos lefedettség

Országos lefedettség

Bárhová elvisszük a netet – oda is, ahová mások nem érnek el

Helyi szakemberek

Helyi szakemberek

Szakképzett helyi partnereink segítenek a telepítés és a használat során

Széles körű tapasztalat

Széles körű tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalat a szupergyors szélessávú internetszolgáltatásban világszerte.

Rólunk

A vezetéknélküli internetkapcsolat szakértői vagyunk. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál bejegyzett szolgáltatóként a nehezen elérhető helyeken biztosítunk megbízható műholdas internetet otthoni és üzleti felhasználók számára. Küldetésünk, hogy ott is internet kapcsolatot teremtsünk, ahol eddig nem volt elérhető – valódi alternatívát és megoldást kínálunk azoknak az otthonoknak és vállalkozásoknak, akikhez nehezen, vagy egyáltalán jut el a vezetékes kapcsolat és a mobil térerő. Hisszük, hogy a jobb internetkapcsolat korlátlan lehetőségeket tár fel.

A konvenciókkal szembe szállva fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy áthidaljuk a digitális szakadékot, és ügyfeleink számára a világ minden táján az igényeiknek megfelelő internetkapcsolatot nyújthassuk, amely hozzáférést biztosít a számukra legfontosabb információkhoz.

bigblu. A megbízható internetkapcsolat.