MŰHOLDAS SZÉLES SÁVÚ INTERNET

A műholdas széles sávú internetről

A műholdas széles sávú internet már nem olyan, mint régen. Az új technológiáknak köszönhetően a bigblu minden eddiginél nagyobb sebességet, jobb ár-érték arányt és nagyobb adatforgalmat képes biztosítani. A műholdas kapcsolat így ideális megoldássá válik azokon a területeken, ahol az optikai széles sávú hálózat nem áll rendelkezésre, illetve lassú és megbízhatatlan.

Minden csomagunkat korlátlan adatforgalommal kínáljuk, kezdeti eszközköltségek nélkül és rendkívüli sebességgel. A 100%-os lefedettség pedig azt jelenti, hogy a bigblu ott is szolgáltat, ahol mások nem.

Sebesség és hálózati torlódás

Más szolgáltatókkal ellentétben mi garantáljuk, hogy soha nem szakítjuk meg a kapcsolatot, még akkor sem, ha elérte az adatforgalmi korlátot.

Ez azt jelenti, hogy ha a hálózat nem leterhelt, akkor a szolgáltatás mindig rendelkezésre áll, még akkor is, ha már túllépte az elsőbbségi adatforgalmi korlátot. A hálózat magas terheltsége esetén a szolgáltatás sebessége csökkenhet. A weboldalak és a videók a szokásosnál lassabban reagálhatnak és töltődhetnek be.

Korlátlan adatforgalom és a tisztességes használatra vonatkozó előírások

A műholdas hálózat lenyűgöző technológia, amellyel azok is élvezhetik a szupergyors széles sávú kapcsolatot, akik más módon nem jutnak internethez. Mint minden széles sávú technológia esetében, itt is véges a rendelkezésre álló sávszélesség, ezért annak érdekében, hogy minden ügyfelünk megfelelő mennyiségű adathoz jusson, és élvezhesse a nagy sebesség előnyeit, a tisztességes felhasználásra vonatkozó szabályzatot vezettünk be, amely részét képezi a velünk aláírt szerződésnek.

Azon ügyfeleinknél, akik egy adott hónapban az elsőbbségi adatforgalmuk több mint ötszörösét használják fel, forgalomszabályozást érvényesítünk. A Bronze csomag esetében ez a határ 50 GB, a Silver ügyfeleknél 250 GB, a Gold előfizetésnél pedig 500 GB

Minden csomagunknál garantált:

  • Kockázatmentes kapcsolat
  • Maximális lefedettség
  • Ingyenes támogatás
  • Árgarancia

Csomagjaink

KONNECT Bronze Unlimited

Konnect Bronze Unlimited

16 Mbps


Maximális sebesség

6,900Ft


/havonta

10GB Elsőbbségi adatforgalom


Akár 16 Mbps


10 GB elsőbbségi adatforgalom Korlátlan használat (nincs adatkorlát)


15,900Ft aktiválási díj

Ideális kisebb forgalmú internethasználathoz, például webböngészéshez, e-mailekhez, napi egyórás Skype- vagy Facetime-használathoz, valamint hetente egy normál minőségű (SD) filmhez.

Hívás 06 72 315 331

KONNECT Silver Unlimited

Konnect Silver Unlimited

30 Mbps


Maximális sebesség

11,900Ft


/havonta

50GB Elsőbbségi adatforgalom


Akár 30 Mbps


50 GB elsőbbségi adatforgalom Korlátlan használat (nincs adatkorlát)


15,900Ft aktiválási díj

A legnépszerűbb csomagunk. Ideális olyan családok számára, akik több eszközt használnak, és gyakran néznek online videókat olyan webhelyeken, mint a YouTube és a Netflix.

Hívás 06 72 315 331

KONNECT Gold Unlimited

Konnect gold unlimited

50 Mbps


Maximális sebesség

19,900Ft


/havonta

100 Elsőbbségi adatforgalom


Akár 50 Mbps


100 GB elsőbbségi adatforgalom Korlátlan használat (nincs adatkorlát)


15,900Ft aktiválási díj

Nagy adatforgalmat bonyolító felhasználók számára, akik szupergyors kapcsolatot igényelnek a nagy felbontású (HD) videókhoz több eszközön.

Hívás 06 72 315 331

Miért minket válasszon?

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

14 napos garantált próbaidőszak.

Országos lefedettség

Országos lefedettség

Ott is szolgáltatunk, ahová mások nem érnek el

Helyi szakemberek

Helyi szakemberek

Szakképzett telepítőpartnerek, akik segítséget nyújtanak a létesítéshez és a használathoz

Árgarancia

Árgarancia

Ha máshol alacsonyabb áron találja meg csomagjainkat, garantáltan arra a szintre csökkentjük az árat

Széles körű tapasztalat

Széles körű tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalat a szupergyors széles sávú internetszolgáltatásban világszerte.

Rólunk

A kapcsolatteremtés szakértői vagyunk. Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál bejegyzett szolgáltatóként az otthoni és üzleti felhasználók számára a nehezen elérhető helyeken. Küldetésünk, hogy ott is kapcsolatot teremtsünk, ahol eddig nem volt . Küldetésünk, hogy ott is kapcsolatot teremtsünk, ahol eddig nem volt a felhasználók, a vállalkozások és a szakértők számára a nehezen elérhető helyeken.
Hisszük, hogy a jobb kapcsolatok korlátlan lehetőségeket tárnak fel, és hasonló gondolkodású partnereinkkel együttműködve.

A konvenciókkal szembeszállva fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy áthidaljuk a digitális szakadékot, és ügyfeleink a világ minden táján az igényeiknek megfelelő kapcsolatot élvezhessék, amely hozzáférést biztosít a számukra legfontosabb információkhoz.

bigblu. Biztos kapcsolat.