A bigblu útmutatója egy (virtuális) boldog születésnaphoz

30 június 2020

Habár a lezárás sok országban enyhül, még mindig nem ajánlott, hogy túl sok ember jöjjön össze és ez hatással lehet az elkövetkező születésnapi ünnepségekre. Szerencsére számos olyan digitális eszköz érhető el, amely mulatságos és különleges ünneplést biztosít kockázat nélkül.

Ha Ön egy barát vagy egy családtag születésnapját szervezi, akkor ideje kreatívvá válnia praktikus virtuális útmutatónk segítségével. A testre szabott virtuális képeslaptól a csoportos süteményevésig (videó híváson keresztül) összeállítottuk a legjobb tippeket a tökéletes virtuális születésnap megalkotásához, így Ön kapcsolatban maradhat azokkal, akik leginkább számítanak.

 

Virtuális képeslapok

A virtuális képeslap nem csak környezetbarát, hanem egy nagyszerű módja annak is, hogy személyre szabott születésnapi üdvözletet küldjön. Ezek a digitális kártyák sokat fejlődtek az elmúlt néhány évben, teljes rugalmassággal a tervezés és a testreszabott animált lehetőségek révén, hogy az Ön üdvözletét valóban életre keltse. Néhány virtuális képeslap szolgáltató, melyekkel elindulhat:

https://www.hallmarkecards.com/

https://www.paperlesspost.com/

 

Videó hívás témák

A nagy nap felé közeledve vagy a nagy napon szervezzen csoportos videó hívást, hogy együtt élvezhessék a születésnapi ünnepséget. Az előzetesen meghatározott téma nagyszerű módja annak, hogy különleges izgalmat biztosítson a nap során, vicces beszélgetés-indítókkal és vidám fotós lehetőségekkel. A témák között szerepelhet: egy szmokingos vacsora, jelmez a kedvenc film vagy könyv alapján, de akár még egy otthoni táncos buli is. A lehetőségek határtalanok, tervezzen!

 

Különleges ételek kiszállítása

Milyen egy születésnap néhány különleges (ehető) csemege nélkül?  Ha szeretteinek személyre szabott süteményt vagy más megfelelő csemegét küld, akkor az biztos, hogy mosolyt csal az arcára. Ez a helyi vállalkozások támogatására is egy nagyszerű lehetőség, ahol minden bizonnyal számos egyedi és találékony ajándékötletet talál – például mit szólna egy sajtból készült egyedi tortához? Nézzen utána a közeli független vállalkozásoknak és használja ki a házhozszállítás lehetőségét.

 

Rögzített üzenetek

Kívánjon boldog születésnapot egy személyre szabott, rögzített üzenetben. Szerencsére nem kell profi videósnak lennie ahhoz, hogy kedves üzenetet készítsen, mivel rengeteg nagyszerű online eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek Önnek ebben. Attól függetlenül, hogy csak filtereket szeretne rátenni vagy a barátoktól és a családtól származó külön videókból szeretné azt összeállítani, a tökéletes születésnapi videó üzenet elkészítéséhez itt talál néhány praktikus eszközt:

https://www.vidday.com/

https://animoto.com/make/happy-birthday-videos

 

Személyre szabott lejátszási lista

Attól függetlenül, hogy szerettei éppen az acid jazzt vagy a cheesy popot kedvelik a zenei streaming szolgáltatók minden eddiginél könnyebbé tették az egyedi lejátszási listák összeállítását – ez a születésnapi ajándéklista tökéletes kiegészítése. Rengeteg létező lejátszási listából lehet ihletet meríteni és a testre szabható lejátszási lista nevek és képek személyes érzést kölcsönözhetnek. Fedezze fel a lejátszási lista erejét olyan platformokon keresztül, mint a Spotify vagy a SoundCloud és kezdje el még ma összeállítani a sajátját!

Ezek a legjobb tippjeink egy emlékezetes születésnap megalkotásához. Csak azért, mert abban a pillanatban nem tudunk fizikailag együtt lenni, ez még nem jelenti azt, hogy ne élvezhessük a szép időket. A technológia használatával kapcsolatban maradhatunk, és a születésnapi ünnepségek is különleges érzést tudnak nyújtani, miközben ez idő alatt sok új emléket teremtünk. Itt a bigblu-nál arra törekszünk, hogy ezeket a virtuális kapcsolatokat létrehozzuk, így a különleges ünnepek együtt élvezhetők. Tudjon meg többet itt.