Mindent megteszünk azért, hogy Ön kapcsolatban maradjon

2 június 2020

Mivel a COVID-19 körüli aggodalmak általánossá váltak az egész világon és úgy tűnik, hogy a távolságtartás vált az új normává, ezért itt a bigblu-nál folyamatosan fejlesztetjük szolgáltatásainkat és keményen dolgozunk azért, hogy biztosítsuk az Ön számára, hogy kapcsolatban maradhasson még az ilyen kihívást jelentő időben is, miközben biztonságos munkakörülményeket hoztunk létre kollégáink számára.

Tudjon meg többet arról, hogy szakértői csapatunk mit tesz azért, hogy Ön kapcsolatban maradjon:

Telepítés

Telepítési folyamatunkat úgy alakítottuk át, hogy az megfeleljen a COVID-19-hez kapcsolódó jelenlegi útmutatásoknak. A telepítést végző partnereink segítségével keményen dolgozunk azon, hogy ügyfeleink számára minden olyan gyorsan működjön, amennyire csak lehetséges, úgy, hogy közben teljes mértékben megfeleljen a mozgásra és a távolságtartásra vonatkozó kormányzati útmutatásoknak.

Ez azt is jelenti, hogy a professzionális telepítés átlagos átfutási ideje hosszabb lehet a szokásosnál. Azonban, ha Ön új ügyfél és azt szeretné, hogy az Ön eszközét egy mérnök telepítse, akkor ezt is megtesszük Önnek.

Csomagok és Váltás Nagyobb Csomagra

Fontos számunkra, hogy Ön a megfelelő csomagot használja, és amit Ön választ, az megfeleljen az Ön elégséges adatmennyiséggel szemben támasztott elvárásának, amely biztosítja, hogy Ön az online teendőit el tudja végezni.

A meglévő üvegszál és kábel infrastruktúrától való függetlenség azt jelenti, hogy országszerte 100%-os lefedettséget biztosítunk, így Ön bárhol is él, össze tudjuk kötni önt a ‘home broadband csomagjainkkal’. Széles választékunk sokféle igénynek felel meg, a családi böngészéstől kezdve az online filmnézésig. Megtalálhatja azt, amelyik az otthoni életstílusának a legmegfelelőbb.

Ügyfélszolgálat

Azért, hogy betartsuk a távolságtartásra vonatkozó kormányzati útmutatásokat, számos szolgáltatásunk esetében, ideértve az ügyfélszolgálatot és a technikai támogatást, bevezettük a távmunkát. Ez biztosítja azt, hogy mi vállalatként kapcsolatban maradjunk, és biztosítsuk ügyfeleink számára azt a támogatást, amelyre szükségük van. Azonban ez hosszabb várakozási időt is jelenthet, ezért kérjük, vegye figyelembe ezt, amikor támogatást igényel.

Tudjuk, hogy ebben a helyzetben Önnek nagyobb szüksége van ránk, mint valaha, és biztos lehet abban, hogy keményen dolgozunk azon, hogy segítsük Önt mind személyes, mind szakmai kapcsolatai fenntartásában.

Amennyiben kapcsolatba kell lépnie velünk, támogató csapatunk készen áll arra, hogy segítsen. Kérjük, hívja a 06 72 510 659.