Lehet kellemesen is távolságot tartani

29 július 2020

A bigblu új, rugalmas, nyaralókban is hozzáférhető műholdasinternet-csomagjai

Az Európa-szerte bizonytalanságban töltött hónapok után a korlátozásokat fokozatosan feloldják, ezért sokan már alig várják, hogy végre elvonulhassanak hétvégi házaikba, nyaralóikba.

Számos európai ügyfelünk rendelkezik szabadidős célú ingatlannal, ahol szeretnék egy, a szokásosnál is rugalmasabb, szükség szerint ki- és bekapcsolható internet-hozzáférés előnyeit élvezni.

Az ideális megoldás a műholdas szélessávú kapcsolat – 100%-os országos lefedettséggel, korlátlan adatforgalommal. A szolgáltatás akár 50 Mbps sebességet biztosít, és immár be- és kikapcsolható; mintha otthon lennénk, csak mégsem pont úgy: kellemesebb környezetben.

Mennyibe kerül?

Az ügyfeleket a berendezés árát és szállítását fedező, előre fizetendő díj, aktiválási (bekapcsolási) díj és (opcionális) beszerelési-telepítési díj terheli. A szerződés havonta megújuló konstrukció: csak jelezze nekünk, amikor a szolgáltatás kikapcsolására vagy ismételt aktiválására van szüksége. (Az ismételt aktiválás díja 10 €.)

A bigblu már több mint egy évtizede biztosít Európa-szerte internet-hozzáférést háztartások és vállalkozások számára. Miért is ne csatlakozna a kontinens több ezer ügyfeléhez, hogy teljeskörűen élvezhessék az internet adta lehetőségeket.

bigblu – Az adottságokat előszeretettel meghaladó szélessávú kapcsolat

100%-os lefedettség. Országszerte rendelkezésre áll; szakember általi vagy egyszerű saját kezű beszerelhetőséggel

Hozzáférés létesítéséhez keressen bennünket a következő telefonszámon: 06 72 510 659.