bigblu ’Ajánld Ismerőseidnek’ promóció feltételei

Az „ajánld ismerőseidnek” promóció keretében a bigblu egy hónapig ingyen biztosítja szélessávú szolgáltatását az ajánlónak (meglévő ügyfél) és az ajánlottnak (ismerős) egyaránt, miután a bigblu szélessávú előfizetés aktiválásra került, tehát az ajánlás sikeresen megtörtént.

Az ajánlat azon ügyfelek számára érhető el, akik 2021. február 10. és 2021 augusztus 10. között fizetnek elő a szélessávú szolgáltatásra.

A jutalom

A jutalomra jogosult előfizetők a sikeres ajánlást követően 30 napon belül megkapják az előfizetésükhöz kapcsolódó jóváírást. Az egy hónap jóváírás egy hónap havidíj elengedését jelenti. A jutalom nem képezi alku tárgyát, és nem váltható be másra.

Jutalomra való jogosultság (Ajánlott)

Az ajánlott fél (ismerős) jutalma azon előfizetők számára érhető el, akik szélessávú internet szolgáltatásra fizetnek elő a bigblu-nál. A jutalom csak a szolgáltatás aktiválását követően kerül jóváírásra. Az ajánlott fél csak egyszer jogosult ajánlottként jóváírásban részesülni, azonban sikeres ajánlást követően részesülhet az ajánlóknak járó jutalomban.

Jutalomra való jogosultság (Ajánló)

A ’sikeres ajánlás’ egy olyan ajánlás, amelynek végeredményeként az ajánlott(ak) aktiválják szolgáltatásukat előfizetésükön keresztül és az így aktivált szolgáltatást az ajánlott(ak) nem mondják vissza 14 napos határidőn belül.

Általános feltételek

Az olyan ajánlási kísérletek esetében, ahol nem kerül feltüntetésre az ajánló fél ügyfélazonosító száma, a jutalom nem kerül jóváírásra.

Nincs felső korlátja annak, hogy egy ajánló hány ismerősén keresztül érvényesítheti az ajánlást.

Ez az ajánlat nem vonható össze semmilyen más ajánlattal.

A jóváírási ajánlat módosítása

A bigblu fenntartja a jogot, hogy visszavonja jelen ajánlatát, amennyiben úgy ítéli meg, hogy az ajánlattal kapcsolatban visszaélés történik. A bigblu fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy kiegészítse a jutalmat és az ajánlat szerkezetét. A bigblu jelen ajánlathoz kapcsolódó bármilyen döntése véglegesnek minősül.